marți, 22 martie 2016

Restaurant LA ROUSSE Timisoara

Restaurant LA ROUSSE Timisoara direct in Timisoara strada Closca te asteapta pt. a stabili organizarea la evenimentul anului. Localul La Rousse detine 3 spatii destinate inchirierii la diferite evenimente, in functie de cati invitati aveti, puteti inchiria incaperea principala care cuprinde in oferta: incepand cu decorul incaperii ajungand pana la pregatirea preparatelor veniti de prin timpul evenimentului cat si servirea dvs. Nu de putine ori cine ne calca pragul isi prezinta interesul de sala de nunti Timisoara, sfatuindu-se cu alti membri de familie ce au participat sau au tinut evenimente ca party-uri , zile de nume in incinta localului care au fost multumiti, ori stiu despre sala de evenimente de pe de pe www.la-rousse.ro.

Aveti rezidenta nu departe de Intrarea Martir Anton Florianveniti din Timisoara? Super, intrucat restaurant de nunta La Rousse Timisoara este aproape de locuinta voastra.

Daca te-ai gandit sa alegi localuri pt. nunti, va puteti rezerva sala restaurantului www.la-rousse.ro , aici avem pretul de meniu care este in valoare de 185 lei/om, costul poate sa difere functie de obtiunile solicitate de catre voi, unul dintre meniuri ales foarte des de clientii nostrii e oferta "Special All Inclusiv".

La Rousse sala pentru nunta


Tinand cont ca ne aflam in orasul Timisoara, acest aspect este un castig pentru tine cu conditia sa faceti nunta in restaurant La Rousse si aveti invitati din diferit oras ori invitati de prin judet diferit datorita faptului ca adeseori alte sali pentru evenimente care sant afara din oras care sunt adesea foarte greu de aflat, iarasi o parte dintre prieteni sau invitati este posibil sa urmareasca acest reper atunci cand cauta localuri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Pagina de pornire